IT-ylläpito- ja tuki

Jos yrityksesi haluaa ammattitaitoisen, raportoidun ja asiakaspalvelevan IT-ylläpidon ja tukipalvelun käyttöönsä on meillä tähän oikeat ratkaisut. Ulkoista tietotekniikkaan liittyvät huolet meille.

Tietoverkot

Toimiva tietoverkko on oleellinen osa yrityksen infrastruktuuria aivan kuten sähkö, vesi, lämpö, puhelimet ym. Olemme erikoistuneet varmistamaan, että yrityksen tietoverkko toimii ja vastaa yrityksesi tarpeita.

Laitetoimitukset

Toimitamme IT-laitteet ja ohjelmistot valmiiksi asennettuna, jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi suoraan toimipisteellenne. Meiltä saat IT- laitteet ja ohjelmistot laskulla, leasingilla. 

 

Vastuurajoitus

 Toimittaja ei vastaa asiakkaalle varaosien saatavuudesta tai muusta sellaisesta toimittajasta riippumattomasta syystä aiheutuvista taloudellisista tappioista. Toimittajan on kuitenkin pyrittävä huoltotoimissaan alalla yleisesti noudatettuihin huoltoaikoihin.

 Toimittaja ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasti aiheutuneesta vahingosta kuten menetetystä tuotosta, kolmannen osapuolen vaatimuksista eikä ohjelmistojen tai tietojen katoamisesta tai näille aiheutuneesta vahingosta.

 Mikäli ilmenee, että Asiakkaalla ei ole ohjelmiinsa riittäviä käyttöoikeuksia, vastaa Asiakas yksin kaikesta siitä vahingosta ja siitä korvausvelvollisuudesta, joka näiden ohjelmien asentamisesta ja käytöstä mahdollisesti aiheutuu Toimittajalle.

 Kumpikaan sopijapuoli ei vastaa viivästyksestä tai vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisista esteistä. Alihankkijan viivästys katsotaan myös vapautumisperusteeksi, mikäli se aiheutuu alihankkijaa kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.