Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähkö kannattaa myös Suomessa

Aurinkosähkön suosio kasvaa Suomessa, sillä aurinkoenergiaa voi hyödyntää myös kylmemmissä olosuhteissa. Laadukkaalla aurinkosähköjärjestelmällä saadaan aurinkoenergia tehokkaasti talteen.

Parhaiten toimivan aurinkosähköjärjestelmän edut huomaa pienentyneessä sähkölaskussa. Pientalojen lisäksi aurinkosähköä kannattaa hyödyntää myös muissa kiinteistöissä. Aurinkosähköjärjestelmä sopii liikehuoneistojen, myymälöiden, toimistojen ja muiden toimitilojen lisäksi mainiosti myös maatalousyrittäjien tarpeisiin.

Kääntymällä ammattilaisen puoleen, varmistat, että aurinkosähköjärjestelmä on oikein suunniteltu ja mitoitettu. Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja kytkentä sähköverkkoon on luvanvaraista työtä, jonka saa toteuttaa vain pätevä sähköurakoitsija. Oikein menetelmin ja välinein asennustyö sujuu turvallisesti myös vaativissa olosuhteissa.

 

Muista tämä!

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja kytkentä sähköverkkoon on luvanvaraista työtä, jonka saa toteuttaa vain pätevä sähköurakoitsija.

Aurinkosähkö sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin

Kiinnostaako aurinkosähkön hyödyntäminen esimerkiksi teollisuuskiinteistössä tai taloyhtiössä? Elfin-jäsenliikkeet palvelevat aurinkosähköjärjestelmien hankinnoissa sekä asennuksissa ympäri Suomen. Saat sopivan ratkaisun esimerkiksi taloyhtiön, teollisuuden, yrityksen tarpeisiin.

Laajasta tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja aurinkosähkön tuottoon myös kotikäytössä. Esimerkiksi omakotitalon aurinkosähköjärjestelmään löytyy monenlaisia mahdollisuuksia. Omakotitalossa tai kesämökeillä aurinkosähköjärjestelmä voidaan liittää sähköverkkoon, tai se voi toimia itsenäisenä järjestelmänä. Teet oikean valinnan helposti sähköalan ammattilaisen avulla.