Turva­ratkaisujen asennus

Pätevä sähköammattilainen auttaa löytämään turvallisimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikkiin kiinteistöihin.

Erilaiset liiketunnistimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palohälytinjärjestelmät tuovat lisäturvaa kaikkina vuorokaudenaikoina. Kiinteistön suojaaminen valvontatekniikalla kannattaa, jotta vältytään esimerkiksi ilkivallan aiheuttamilta lisäkustannuksilta.

Toteuttamme teollisuuden ja muiden yritystilojen vaativat turvallisuusratkaisut. Ammattilaisen avulla kartoitat tilanteen ja kysyt samalla tarjouksen työstä!

Turvallisuuden voi myös automatisoida

Nykyaikaiset hälytinjärjestelmät ovat älykkäitä. Kameravalvonnan, liiketunnistimen ja savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi vuotovahteja. Kun järjestelmä on kytketty verkkoon, niin käyttö onnistuu helposti myös etänä.

Järjestä yrityksesi turvallisuus kuntoon meidän kanssa! Annamme lisätietoa kustannuksista, asennustavoista ja erilaisista hälytinjärjestelmistä. Saat tuotteet helposti suoraan kohteeseen toimitettuna sekä ammattitaitoisesti asennettuna. Auttamme myös käyttöopastuksessa.

Näillä elementeillä rakentuu turvallinen kokonaisuus

  • Palohälytttimet: Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden sekä kiinteistön asukkaiden tai käyttäjien turvallisuuden.
  • Kameravalvonta: Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.
  • Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet, kuten liiketunnistimet tai lukitukset, lisäävät kiinteistön turvallisuutta.
  • Vuotovahdit: Esimerkiksi pesukoneen rikkoutumisesta kertova kosteushälytys voi osoittautua korvaamattomaksi. Muista myös erilaiset liesivahdit.