Sähköurakointi

Uudiskohteiden sähköurakointi

Uudiskohteiden sähkösuunnitelmaan sekä sähkötöiden laadukkaaseen toteutukseen kannattaa panostaa, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut. Ota yhteyttä parhaisiin tekijöihin hyvissä ajoin ennen töiden aloitusta. Parhaiden sähköalan ammattilaisten työkirjat ovat usein täynnä kuukausiksi eteenpäin, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Myös sähkösuunnitelman tekoon kannattaa satsata. Monen käytännön asian toimivuus ratkaistaan suunnittelupöydällä, ennen varsinaisten sähkötöiden alkamista. Huolellinen suunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Ammattilainen osaa laatia kohteeseen räätälöidyn, toimivan sähkösuunnitelman.

 

Käänny sähkötöissä aina ammattilaisen puoleen! Ammattitaitoinen asennus takaa sen, että laitteet ja ratkaisut toimivat turvallisesti ja luotettavasti.

Sähkö­saneeraukset ja remontit

Remonttia tai saneerausta kaipaavan kiinteistön sähköistykset tarvitsevat lähes aina päivitystä. Kun vanhempaan kiinteistöön tuodaan nykyaikaista tekniikkaa, niin täytyy usein myös uusia sähköistyksiä tai päivittää sähkösuunnitelmaa. Ota meidät saneeraus- tai remonttiprojektin sähkötöihin avuksi. Olemme pätevä tekijä kaikkiin saneerattavien kohteiden sähkötöihin.

Auttamme valitsemaan laadukkaat sähkötarvikkeet. Säästät aikaa, kun tuotteet tilataan ja toimitetaan suoraan kohteeseen. Ammattitaitoinen asennus takaa sen, että laitteet ja ratkaisut toimivat turvallisesti ja luotettavasti. Kun kaikki on valmista, ammattilainen hoitaa myös käyttöönotto-opastuksen eli perehdyttää asennetun laitteiston käyttöön. Ennen työn luovutusta tehdään tarvittavat tarkistukset ja mittaukset sekä laaditaan käyttöönottopöytäkirja.