Huolto ja kunnossapito

Onko taloyhtiösi vailla hyvää huoltosopimusta? Tai haluatko kilpailuttaa nykyisen sopimuksen? Olemme paikallinen, luotettava ja pitkäaikainen sähköalan yhteistyökumppani jokaiselle kiinteistön omistajalle, taloyhtiölle tai isännöintiyritykselle.  

Helpota arkea solmimalla pitkäaikainen huoltosopimus kiinteistön sähkötöihin. Näin varmistat kiinteistön sähköjärjestelmien toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Taloyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä tai toimitiloissa esiintyy säännöllisesti tarvetta esimerkiksi kiinteistön, sähkölaitteiden tai sähköjärjestelmien pienille korjauksille tai huoltotoimenpiteille. 

Solmimalla yhteistyökumppanuuden paikallisen Elfin-jäsenliikkeen kanssa, saat kattavan sähkötietämyksen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen isännöinnin tueksi. Räätälöimme sähkön huolto- ja huolenpitosopimukset aina asiakkaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä ja järjestä kiinteistösi sähköhuolto kuntoon.

Hankimme puolestasi kaikki tarvittavat varaosat, lisätarvikkeet tai muut sähkötarvikkeet onnistuneeseen huoltotyöhön tai isompaan sähköremonttiin. Sähköasentaja luonnollisesti myös hoitaa puolestasi tarvittavat sähköasennukset tai laitteistojen käyttöönotot.