Sähköautojen lataus­järjestelmien asennus

Liikenne sähköistyy vauhdilla myös Suomessa. Nyt on korkea aika investoida sähköauton latausinfraan kodeissa, taloyhtiöissä, toimitiloissa tai muissa kiinteistöissä. Meiltä saat kaikki sähköauton latausratkaisut asennettuna kotiin, toimistoon tai taloyhtiöön.

Toteuttamme sähköautojen latausjärjestelmät (EVC eli electric vehicle charging) avaimet käteen -periaatteella toimitiloihin, taloyhtiöihin tai teollisuuskiinteistöihin. Me auttamme myös pientalon kotilatauspisteen laitteiston alinnassa, latausratkaisuiden asennuksessa sekä käyttöönotossa.

Hyödynnä ammattilaisten osaaminen lataus­ratkaisun valinnassa

Sähköisten ajoneuvojen latausjärjestelmien kehitys on nopeaa, ja oikean latausratkaisun valitseminen ei välttämättä ole yksinkertaista. Heti suunnittelun aluksi kannattaa hyödyntää ammattilaisen apua. Kun suunnittelet hankintaa yhteistyössä sähköalan ammattilaisten kanssa, niin varmistat, että latausjärjestelmäsi on pitkäaikainen ja toimiva investointi. Säästät myös aikaa, kun ammattilainen auttaa sinua oikean latausratkaisun valinnassa ja tuotteiden tilauksessa. Aikaa säästyy myös, kun toimittamme tuotteet puolestasi suoraan työmaalle.

Elfin-yrittäjältä laadukkaat latauslaitteet ja lisätarvikkeet

Elfin-ketjun yhteistyökumppani on Suomen johtava tekninen tukkukauppa, Onninen. Elfin-ketjun jäsenliikkeen kautta voit tilata helposti sähköautojen latausasemat, latausjohdot, törmäyssuojat, asennuspylväät ja muut tarvittavat lisätarvikkeet kätevästi kohteeseen toimitettuna.

pikavinkit latausjärjestelmän valintaan 

Sähköiset ajoneuvot ja kohteet ovat erilaisia. Latausjärjestelmän valinta tulee aina tehdä räätälöidysti eli valinnassa tulee aina huomioida esim. asennuskohteena toimivan kiinteistön erityistarpeet, ajoneuvojen lataustyypit sekä kohteen sähköjärjestelmä.

  • Kuormanhallintaan kannattaa kiinnittää huomiota eli varmistaa, että kiinteistön sähköjärjestelmä on mitoitettu kestämään lisääntynyt latauskapasiteetti.
  • Yhden latauspisteen sijaan kannattaa usein varata valmiudet useammalle latauspisteelle.
  • Taloyhtiön latauspisteiden hankintaan on haettavissa myös ARA-avustusta.
  • Pelkkä latauspisteen asennus ei välttämättä riitä! Tiesitkö, että latausjärjestelmien toteutus saattaa vaatia myös sähköpääkeskuksen uusimista? Kysy neuvoa sähköalan ammattilaiselta.
  • Muista myös, että asennetulle latausasemalle on tehtävä lain mukaan käyttöönottotarkastus.
  • Ota yhteys ammattilaiseen. Auttamme latausratkaisuiden valinnassa, asennuksessa sekä käyttöönotossa.