Sähkötyöt kuluttajille

Valitse oman kodin sähkötöihin pätevä ammattilainen

Suunnitteletko isompaa remonttia tai sähkösaneerausta kotiin? Vai onko harkinnassa sähköauton kotilataus ja aurinkopaneelit katolle? Meiltä löydät helposti, yhdestä osoitteesta, pätevän ja paikallisesti parhaan tekijän kaikkiin kodin sähkötöihin.

Huolella suunniteltuihin sekä ammattitaidolla asennettuihin kodin sähköratkaisuihin kannattaa panostaa. Kokenut sähköurakoitsija toteuttaa kaikki kodin sähkötyöt turvallisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Lopputulos on onnistunut, kun ammattilainen auttaa valitsemaan parhaimmat ratkaisut. Säästät myös aikaasi, kun ammattilainen neuvoo oikeiden tuotteiden valinnassa ja hankkii ne puolestasi. Projekti sujuu vaivattomasti, kun tuotteet toimitetaan suoraan kohteeseen.

Hyödyntämällä ammattilaisen osaamista, varmistut myös siitä, että laitteisto asennetaan ammattitaidolla, ja asennuksen jälkeen hoidetaan tarvittava käyttöönottotarkistus. Saat sähköasentajalta palveluna myös käyttöopastuksen. 

Elfin-ketjun jäsenliikkeiltä saat täyden paketin sähköalan palveluita 

  • kodin älyratkaisut
  • sähköautojen latausjärjestelmät
  • aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät
  • lämmitysratkaisut
  • valaistus
  • turvaratkaisut 
  • muut sähkötyöt esimerkiksi uudiskohteisiin, saneerattaviin kiinteistöihin tai vapaa-ajan asuntoihin.  

 

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Muista, että voit käyttää kotitalousvähennystä myös kodin sähkötöihin. Esimerkiksi kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointiin, kunnostukseen tai perusparannukseen ostettu palvelu voi olla vähennyskelpoista. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen Verohallinnon sivuilla.

Muista myös energia-avustukset 

Kotitalouksille on tarjolla myös tukea lämmitysjärjestelmän uudistukseen. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistavat henkilöt, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt. Tutustu tarkemmin ARA:n verkkosivuilla

Testaa myös ARA:n avustuslaskuria.

 

Ota avuksi Elfin-rahoitus

Elfin-ketjun kuluttaja-asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää myös rahoituspalvelua.

Tutustu tarkemmin